Autor Subiect: Upgrade lumini faza scurta Smart 44 - Pareri  (Citit de 202 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dani crisan

  • Nou-venit
  • *
  • Thanked: 1 times
  • Reputation: 0
  • Nou venit
Upgrade lumini faza scurta Smart 44 - Pareri
« : Ianuarie 30, 2018, 01:45:30 p.m. »
Am in plan sa fac un upgrade la luminile masinii pe faza scurta deoarece noaptea pe timp de ploaie sau drum ud acestea sunt foarte slabe si nici in conditii “ideale” pe timpul noptii acestea nu exceleaza.

M-am interesat care ar fi posibilitatile si as dori sa stiu care este si parerea voastra referitor la urmatoarele ipoteze:

1.   Sa folosesc cele mai bune halogene ( eu acum am Osram H7 Night Breaker Laser) de care nu pot sa zic ca sunt multumit cum vad chiar daca farurile nu sunt matuite deloc – cred ca lupa aceea diminueaza oarecum intensitatea pe care o ofera becul cu halogen.
2.   Sa pun o instalatie pentru becuri cu Xenon  chiar daca aceast lucru nu este legal – pentru a fi legale la masina, xenoanele am inteles ca trebuie sa indelineasca unele cerinte de ordin fizic, cum ar fi: farul sa fie dotat cu lupa iar pe langa aceasta, sa fie dotat cu sistem de autocuratare, in speta spalatori de faruri).

Referitor la cele 2 posibilitati, as dori sa va intreb:

1.   Gasesc pe piata becuri de 55W care sa lumineze mai ok decat cele mentionate mai sus?
2.   In cazu optarii pentru Xenoane, ce temperatura pentru becuri recomandati 4300K, 5000K sau 6000K ( va rog sa tineti cont ca faza scurta la smart 44 este cu lupa – deci este diferita situatia fata de farurile normale cu oglinda doar).
3.   Am gasit si un site care ofera xenoane dedicate pentru smart 44: You are not allowed to view links. Register or Login  Cum vi se pare pretul de aprox 200 Eur? Credeti ca acest pret justifica calitatea fata de alte xenoane care sunt de o calitate inferioara?

Multumesc anticipat.

 

 

Social media

Facebook grup Pagina de like