Autor Subiect: Masina care te face cu nervii!!!  (Citit de 95 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline freeman

  • Junior
  • ***
  • Thanked: 11 times
  • Reputation: 7
  • just registered
Masina care te face cu nervii!!!
« : Septembrie 24, 2018, 12:50:08 p.m. »
Ajung la nebuni!!!
Bine v-am regasit dupa un sir lung de evenimente nefericite de anul asta care m-au scos din normal (cine poate defini normalul?).
Bineinteles de ce sa nu isi aduca aportul si Smartul?
Abia schimbata turbina originala dupa o viata lunga de 180000 km (in primavara)... plec spre Zalau si cum mecanicul meu nu s-a sinchisit sa imi spuna ca inelul de cauciuc dintre tubul de aspiratie de la filtru si turbina este copt (si probabil corelat cu o strangere slaba a colierului neschimbat)... mi-a aspirat turbina acel inel si GATA... pe dealurile dinainte de Zalau unde nici naiba nu trece.
Deci paguba... 1000 turbina + 1500 platforma pana la Bv.
Rezolvam cu alta turbina, plus un alternator nou... la acelasi mecanic. Consecinte: alternator montat stramb -> curele si fulii varza si turbina abia luata de pe banc se umbla la ea (dereglare wastgate) si putere deloc. Logic, pa pa banuti.
Decis sa SCHIMB MECANICUL!!!
Imi monteaza iarasi turbina redusa la calibrat, refacut distributie, ceva capete de bara, refixat alternator cu fulii noi, dar... cu diagnoza langa nu stie sa rezolve cutia. Actuator nou-noutz cu erorile puse pe masa de Star C3, mi-am luat masina si merge de parca se rupe in bucati: 3 linii, decelerez si se zdruncina in draci, ramane blocata in viteza 3... 4...
You are not allowed to view links. Register or Login
Macar sa incep eu prin ai schimba senzorii. Va rog cine stie codurile lor un ajutor.
Apropo... masina sta de 6 luni in service.
Mersi.
 

 

Social media

Facebook grup Pagina de like