Silviu, ai asa:
2 puncte penalizare pentru depasirea vitezei admise cu 11-20 km/h
3 puncte penalizare pentru depasirea vitezei admise cu 21-30 km/h
4 puncte penalizare pentru depasirea vitezei admise cu 31-40 km/h
6 puncte penalizare pentru depasirea vitezei admise cu 41-50 km/h
suspendarea permisului pentru o perioada de 3 luni fara drept de circulatie daca circuli cu 50 de km/h peste viteza admisa.
Daca zici ca mai ai 4 hartii luate cu 80, asta inseamna ca te incadrezi la 4 puncte penalizare.
4 x 4 = 16 puncte (suspendare permis).
Cum zici ca mai ai 8 puncte inseamna ca la a doua hartie dai si permisul si vei avea inca 8 puncte de penalizare cand iti va expira sanctiunea.
Daca nu gasesti cui sa i le dai si esti nevoit sa iti iei tu toate punctele atunci incearca sa le dai primele 2 pe cele mai noi, astfel incat sa stai cat mai putin cu restul de puncte in portofoliu.
Revenind on topic,
camere de pe DN 2 (E85):Cosereni, jud. Ialomita, pe ambele sensuri de mers (cel dinspre Bucuresti este foarte aproape de in placuta cu intrarea in localitate!) - viteza maxima 50 km/h
Cotorca, jud. Ialomita pe sensul Urziceni - Buzau - viteza maxima 50 km/h
Dumbraveni, jud. Vrancea, pe ambele sensuri in centrul localitatii, viteza 50 km/h
Pufesti, jud. Vrancea, la intrarea in localitate dinspre Adjud, pe sensul Adjud - Focsani, viteza 50 km/h
Golesti, jud. Vrancea, la iesire 2 radare, aproape de intrarea pe centura Focsani, pe ambele sensuri, viteza 50 km/h
Haret, jud. Vrancea, radar fix, viteza 50 km/h
Calimanesti, jud. Vrancea, viteza 50 km/h
Bacau, jud. Bacau, pe Calea Marasesti in fata benzinariei pe sensul Bacau - Roman, limita 50 km/h
Nicolae Balcescu, jud. Bacau, la iesirea din localitate pe sensul Bacau-Adjud, limita 50 km/h
Nicolae Balcescu, jud. Bacau, in centrul localitatii pe sensul Adjud-Bacau, limita 50 km/h
*In Vrancea si Buzau, frecvent radare mobile, care pot fi contestate usor in instanta.
Radare pe DN 15, Bacau-Piatra Neamt:2 in Savinesti, jud. Neamt, unul la 500 de metri de la intrarea dinspre Piatra Neamt (e un PECO acolo)
2 in Dumbrava Rosie, in centrul localitatii la 1 km unul de altul, pentru ambele sensuri.
Revin.

PS: pentru ca am avut ceva probleme cu ei, voi scrie si un ghid despre ce trebuie sa faci cand te amendeaza, asta pentru smartisti. Lui dei si lui Alex le-am facut plangerile, sa vedem rezultatul de la judecatorie, de asemenea eu am contestat un proces-verbal si am castigat.