Autor Subiect: Oops we did it again!  (Citit de 6093 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline commandorsteel

  • test_mod
  • Profesionist
  • *
  • Thanked: 2 times
  • Reputation: 2354
  • Gen: Bărbat
  • Bucuresti, unde se da ora exacta
Re: Oops we did it again!
« Răspuns #30 : Noiembrie 13, 2010, 06:19:52 p.m. »
de curiozitate: ce era in sulurile alea din staniol rasucite la capete?
 

Offline Razvan.M

  • Profesionist
  • *****
  • Thanked: 5 times
  • Reputation: 1236
  • Gen: Bărbat
  • 44 Happy Owner
Re: Oops we did it again!
« Răspuns #31 : Noiembrie 13, 2010, 07:01:54 p.m. »
Carnati de casa afumati. As fi adus si la Cheia dar nu a mai fost loc :). Cu proxima ocazie iti propun sa degusti :)
@Didi: Sunt plecat de o saptamana de acasa, abia maine ma intorc. Asta inseamna ca nu mai prind purcel la gratar, nu? :(
 

Offline commandorsteel

  • test_mod
  • Profesionist
  • *
  • Thanked: 2 times
  • Reputation: 2354
  • Gen: Bărbat
  • Bucuresti, unde se da ora exacta
Re: Oops we did it again!
« Răspuns #32 : Noiembrie 13, 2010, 07:52:12 p.m. »
super tare chestia cu carnatii in staniol. n-am mancat niciodata facuti asa....
in general, eu pun pestele in staniol pe gratar. e misto ca pielita ramane pe staniol cand il desfaci ;)
oricum... imi ploua-n gura
plus faza cu purcelul...
 

dydysoft

  • Vizitator
Re: Oops we did it again!
« Răspuns #33 : Noiembrie 13, 2010, 08:19:03 p.m. »
Na bine, in fine, @Razvan, maine am o intalnire de serviciu dimineata, dar pe la 15.00 o sa fiu acasa.
Am fost 19 insi cu 6 nepoti cu tot.
Purcelul avea peste 10 kg gata pregatit.
A ramas carne si pentru Razvan.
8 bidoane de bere, 2 sticle de visinata, 2 sticle de rachiu de casa.
Inca mai bem, unii se joaca pes2009 pe ps3.
Purcelul arata cam asa la inceput....fraged....fraged....
Deci pe 1 decembrie trebuie sa ne vedem neaparat cu un alt purcel....
P.S.   Ce frumos dormea purcelusul.....
 

Offline commandorsteel

  • test_mod
  • Profesionist
  • *
  • Thanked: 2 times
  • Reputation: 2354
  • Gen: Bărbat
  • Bucuresti, unde se da ora exacta
Re: Oops we did it again!
« Răspuns #34 : Noiembrie 13, 2010, 08:35:41 p.m. »
moaama , super...inghit in sec
carnea nu era spumoasa?
cate kg ar trebui sa aiba ghitza ca sa nu fie nici prea spumos dar sa ramana destul de fraged?
nu era mai bine pe un rotisor ceva?  ???
 

dydysoft

  • Vizitator
Re: Oops we did it again!
« Răspuns #35 : Noiembrie 13, 2010, 08:44:23 p.m. »
Carnea nu era spumosa, pana in 8 kg e spumoasa, asta avea aproape 14 kg.
A mai ramas din purcel, foarte frageda carnea, o sa prinda maine si Razvan ceva, sa isi dea cu parerea.
Avea putina grasime pe pulpe, in rest, se topea in gura....
La rotisor, dureaza cateva ore bune, pana se face carnea.
Nu am avut rotisor, asa ca a ramas sa il punem direct pe gratar.
Data viitoare o sa fim mai pregatiti cu ustensilele, sper sa iasa mai bine organizarea, sa nu ne mai prinda noaptea la masa.
PS. inca mai bem....
 

ErdDevil

  • Vizitator
Re: Oops we did it again!
« Răspuns #36 : Noiembrie 15, 2010, 02:16:21 a.m. »
 :o cum arata purcelusul :))
 

Offline Ionut

  • Senior
  • ****
  • Reputation: 452
Re: Oops we did it again!
« Răspuns #37 : Noiembrie 15, 2010, 08:20:15 p.m. »
cateii aia v-au oferit un show erotic pe cinste  ;D ;D ;D
You are not allowed to view links. Register or Login
 

dydysoft

  • Vizitator
Re: Oops we did it again!
« Răspuns #38 : Noiembrie 15, 2010, 08:29:17 p.m. »
Acela era ritualul zilnic inainte de masa...
 

 

Social media

Facebook grup Pagina de like