Autor Subiect: Important de citit pentru noii membri  (Citit de 975 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Pucca

  • Moderator
  • Profesionist
  • *****
  • Thanked: 2 times
  • Reputation: 2106
  • Gen: Femeie
  • Bucuresti smart 44, 1.3 cu inimioare
    • http://bloggermarin.net/
Important de citit pentru noii membri
« : Martie 06, 2009, 11:04:22 a.m. »
Multa lume probabil s-a intrebat ce a insemnat despartirea de vechiul site si de ce s-a intamplat…si pentru ca multi dintre cei de acolo au devenit membri  pe formul nou, am decis ca va suntem datori cu o explicatie, o explicatie de la noi cei care ne-am rupt total de acel forum.
Totul a pornit de la faptul ca ne doream un moderator care sa pastreze o ordine cat de cat pe forum iar Doctorul de Smarturi care nu ne ajutase pe nici unul (mai putin pe moderatorul site-ului) sa dispara si sa apara intr-un topic dedicat mecanicilor unde fiecare era liber sa recomande pe cineva.
De aici am discutat si ne-am dat seama ca am vrea sa beneficiem de reduceri de pe urma faptului ca suntem membri ai forumului si ca am vrea sa ne aduca beneficii noua celor care facem traffic pe el si care ne implicam prin crearea de evenimente, stickere, tricouri si altele de gen (toate pe banii nostri)
Primul pas a fost sa il abordam pe Ambrozie, cel care a fost moderatorul si creatorul site-ului cu o lista de cereri, am facut acest lucru public pe forum dar si prin intermediul telefonului.
Aceasta cerere a ramas fara raspuns, in ciuda faptului ca a fost lansata de catre cei care aveau cea mai mare activitate, membri mai vechi sau mai noi ai forumului, persoane care isi adusesera aportul la informatiile de pe site…din acest motiv am decis ca cel mai bine ar fi ca noi cei care oricum ne implicam si ne organizam sa ne mobilizam si sa facem ceva.
Asa la o discutie la un ceai, pe langa plecarea la munte am luat si decizia sa ne cream site-ul nostru, site care sa ne aduca discounturi, mobilizare, beneficii in general noua membrilor lui. Am considerat ca a fi membru al unui club trebuie sa aiba si multe avantaje, nu doar ca ai un forum pe care sa interactionezi cu oameni. Asta o poti face oriunde.
Celor care vor mai multe explicatii oricare din cei 10 le stam la dispozitie fie la intalnire fie pe mailurile personale.
Ceea ce vrem este sa cream o comunitate foarte unita si organizata si care sa fie perceputa ca un club de masini foarte puternic in Romania.
Ce am reusit pana acum? Sa ne cream o gasca de prieteni, sa ne rezolvam problemele la masini, sa facem iesiri la gratare, sa ne organizam sa plecam la munte, sa ne facem tricouri si stikere…proiecte de viitor? Plecare la mare, vacanta impreuna si multele altele care le vom anunta cand se vor materializa si la care speram sa coptam cati mai multi din membrii noi din Bucuresti si din toata tara.
Asta e o explicatie simpla si sincera si care trebuia sa fie spusa :)
You are not allowed to view links. Register or Login
 

 

Social media

Facebook grup Pagina de like