Salutari tuturor. Am asteptat o vreme pentru a acorda un "review" service'ului ce mi'a fost acum vreo 6 luni recomandat si cu care am inceput de atunci colaborarea pentru ambele masini (din care una e un Smart Fortwo, benzina, an 2000). Ei bine, la Albert & Jagamos Snc, Cluj - Napoca, Str. Iuliu Moldovan Nr. 17 am facut cam tot ce a presupus punerea pe picioare a Smart'ului (inclusiv reparatia capitala la motor - segmentare, inlocuit repere uzate, etc). Ma declar pe deplin multumit de rezultat. Nu sunt specializati pe Smart, service'ul se adreseaza cam oricarui brand auto, nu se ocupa de partea electrica, insa mi'au recomandat un alt service cu care colaboreaza. Atat la Smart cat si la Logan'ul pe care il detin au fost intotdeauna prompti, transparenti 100%. Nu va asteptati sa va primeasca din scurt, insa, si fara programare in prealabil. Si nu sunt nici cei mai ieftini la ora de manopera.
Nu ii promovez, nu sunt atelier service nou infiintat, nu imi sunt rude, nu pot sa pun "pile", etc. Sunt doar un client foarte multumit (si am schimbat cateva service'uri pana acum).
Toate cele bune!